Thursday, April 09, 2009

Trip|Honey

Mungkin agak kelambatan bercerita tentang triphoneymoon ke Penang hari tu [15-18 March 2009]. Tapi kenangannya seperti baru semalam. Kami dah janji nak jadikan trip itu relaks dan enjoy. Biar tak banyak tempat yang dilawat sebab kami dah penah pi sini sebelum ni. Aku even penah belaja 2 tahun di Penang. Keadaan tahun 1998/99 ngan 2009 memang berbeza, ngan KOMTAR yang semakin dimamah usia dan digantikan ngan Prangin Mall yang besar [tahun 1998, Prangin Mall masih lagi ceracak2 besi].

Makan Nasi Kandar di Little India

Lepak di Batu Feringghi [konon nak tgk sunset, tapi hampeh ja...]

Bercanda di I-dunno-what-de-name-of-de-temple, tapi ia dalam kawasan Air Hitam

Definitely, Bukit Bendera...

2 comments:

jasmin ghazalli said...

gamba ke4 dari atas bisa buat jantung aku gegar. hahahaha

jamal said...

haha.. best woo.. [nak bagi jeles ni] ;P