Friday, May 08, 2009

Happy Mother's Day


Mak aku takkan baca blog aku ni, tapi aku nak jugak wish dia Happy Mother's Day. Harap mak aku sentiasa sihat dan sayangkan aku seperti dulu. Aku baru perasan yang aku tak banyak entri berkaitan family aku. Bukan sebab aku lupa, tapi aku jarang berada dekat ngan family. Balik Sabah pun, masih lagi duk jauh dari umah.
Baby comel di pangkuan aku itu bukanla hasil dari aku ya... Itu hanya la olok-olokan dan harap auranya akan tersebar kepada kedua2 hamba Allah yang berbaju hijau itu. hehhehhe... Thanks pada Jem dan isteri atas peminjaman baby [Arif], mungkin sekarang Arif kecik itu suda pandai berjalan ke sana ke mari..

3 comments:

roznifa83 said...

tergelak aku nengok..kenangan di Janda Baik tuh..insyaAllah, b coming soon tuh..

jamal said...

Janda Baik... Hohoho.. Bila la bole berhari raya cam ni lagi. Mari meneka rupa baby, rupa Wan atau Ros? tehehehehe..

s.u.e.r.i.e said...

jamal amek berkat nampak? hehe.. cepat2 ye, nnt aku kirim kerepek pisang ;p