Tuesday, March 31, 2009

Earth Hour

Post Earth Hour ni sepatutnya seperti ini, tetapi oleh kerana internet yang kelambatan, ada beberapa yang lum terpublish:


Kamipun menyokong Earth Hour! Tepat jam 8.30pm sehingga , seluruh Terusan Sugut memadamkan lampu.


Jejaka di dalam gambar ini adalah encik Steve Micheal [jiran.bodyguard.technition.colleague] and gambar ni diambil semasa kami bersantai di luar semasa Earth Hour.

6 comments:

~nasrah~ said...

eceeh..ke mmg hari2 sambut earth hour? ekekeke..

MiszJamal said...

haha.. bukan hour.. hours... sabo je laa

Nextdoor said...

Waduh.. adaka gambar STARING pulak yg kena kc publish dlm blog kali ni.. sabar jak lah... tp teda pla ceta psl nyamuk.. hehe..

MiszJamal said...

Staring ba tu.. ekekekke

Anonymous said...

uinna ging.. main lilin kau... he..he.. masa ni aku on the way from terusan to KK... he..he..

jamal said...

Masuk terusan ndak singgah umah ;P