Tuesday, March 24, 2009

Sweet 18 [plus 10]

Tarikh 13 March 2009, genap usia aku 18+10. Sweet 18 [plus ten].


Bak kata sang pencinta, apa ada pada umur? hanya nombor dan kedutan. Betul ka?


Tahun ni aku berpeluang menyambut ulang tahun kelahiran bersama insan baru dalam hidup aku. Encik Suami.



Macam biasa, acara wajib yang harus mesti ada pada hari jadi aku adalah, menikmati kek Chocolate Indulgence dari Secret Recipe. Tak hadam lagi coklet kat dalam perut, kami mengikuti acara Amazing Race KL. Destinasi: PWTC.MattaFair.BoothNumber62..


Untuk mendapatkan tiket paling murah ke destinasi yang memberikan kenangan.




Tanjung Bungah Beach Resort, Penang.




Mungkin bagi sesetengah orang, resort tu hanyalah resort sederhana. Tapi bagi kami berdua dan mereka yang terlibat, setiap inci resort itu adalah kenangan.




Hari tu jugak Encik Suami hadiahkan aku something aku sebenarnya tak sangka. Pakej Spa. and yet, dia cakap dia tak tau nak bagi apa. To be honest, aku tak pernah pergi spa. Even masa nak kawin aritu pun aku tak pegi. Encik Suami bawak aku pi Cheras and kami berdua mendapat rawatan Chocolate+Cocoa and Coconut + massage. Aku pun tak ambik detail sangat ngan pakej tu coz dah excited ngan suasana Bali di spa. yang penting aku nak betul2 menikmati spa and memang best. Aku lupa nak ambik full address dia, mungkin Encik Suami tau la tu.


7 comments:

zaidi said...

uhh..nikmat..

roznifa83 said...

kenangan tanjung bungah...cinta terpatri..Alhamdulillah milik kamu kamu berdua

~nasrah~ said...

eh..aku rasa aku lupa wish ko. happy belated bday jamal..

jasmin ghazalli said...

i didnt know arief is such a romantic. hahaha the other side of arief :)

MiszJamal said...

zaidi: patut semua try oo.. memang nikmat

Ros: dan kamu juga ;)

nasrah: takpa, yg penting ko tak lupa bagi hadiah nanti ;)

jasmin: aku pun terkedu jugak,tgk bini la. ehehehe

nuha said...

mal, bile le agaknye m nk bg i hadiahkan spa mcm mal tu :P

p/s: happy belated besday mal! sowii terlupe ;)

jamal said...

Nuha: Minta ja direct ngan dia. Thanks ;)