Thursday, December 11, 2008

Bravo Wrap up!!

Yah Thats it! Officially dah berakhir interaksi November-Disember 2008. Alhamdulillah, segalanya menghepikan, memuaskan dan meninggalkan kenangan baru. Thanks ngan geng-geng karas, unitmate, roomate, IPmate, ex-IPmate and segala mate la. Tak terasa pun dah sampai dah 4 minggu berkubang di IP ni.


Pejam celik tak sedar tetiba dah selesai, celik sepanjang malam, pejam sepanjang kelas pun ada.
Ketawa, ketawa sumbing, ketawa macam nak mati, ketawa ayu, buat-buat ketawa. Semua ada.
Geram, macam nak gigit orang pun ada. (ni semua Azrin punya pasal)
Buat-buat konsentret sampai sakit kepala pun ada (ni En. Shukor punya pasal ;))
Excited sampai terasa nak demam pun ada jugak.

Interaksi kali ni diakhiri ngan test TITAS dan Pembentangan BBM, tu yang nak cakap Bravo wrap up tu, ni ha, gambar ni: tengok dulu a.


Ni gambar pembentangnya, nampak ja ayu tapi hehehe... ;P (I feel good for being Jamaliah..)




Ni plak BBMnya, kecik ja n BBM ni digunakan untuk pengajaran bagi mengenal dan menulis bentuk huruf vokal aeiou. Tak payah la nak cerita panjang-panjang pasal BBM ni. Cukup sekadar aku cakap aku sangat berpuas hati ngan hasil ni. Walaupun nampak very simple yet very useful and aku nak tepuk Bravo untuk kami. Ada lagi cerita menarik pasal BBM ni, tapi bak kata Siti Nurhaliza (Pn Patima), Biarlah Rahsia... Betul tak Anis? ;)


Abaikan aksi-aksi melampau dan luar kawalan sepanjang pembentangan, semua pun adalah aku. Seperti yang aku cakap tadi I feel good for being myself. Yes, aku juga bangga menjadi Jamaliah anak kepada Encik Maripat.

Apa-apahal, aku GUMBIRA...

7 comments:

sEapUt "c@ said...

sepertinya sgt bersemangat cikgu itu..

jasmin ghazalli said...

cikgu makin vogue :)
mana jeans ngan tshirt ko? dah buang eh? hi hi hi

jamal said...

tanpa t-shirt ngan jeans.. aku masih lagi besemangat waja ;p

jamal said...

tanpa t-shirt ngan jeans.. aku masih lagi besemangat waja ;p

Anonymous said...

tahniah cikgu...
ader perubahan..

Anonymous said...

tahniah cikgu...
ader perubahan..

technology said...

You these things, I have read twice, for me, this is a relatively rare phenomenon!
handmade jewelry