Thursday, February 05, 2009

Lot 100 Sour+

Lidah ku pedih...
Tekak ku sakit...
Gara-gara satu balang Lot 100 Sour+ Assorted Gummy yang aku habiskan dalam tempoh sehari! Aku makan bersambung2, adakalanya sampai dua sekali aku sumbat dalam mulut. Best tul feel dia bila rasa masam menyengat tu hilang and berganti ngan gummy yang manis.
But still aku nak lagi balang lain yang penuh ngan benda nih!! please...


3 comments:

~nasrah~ said...

dah takde makanan lain ke?
cthnya aiskrim mcd ke..coklat cadburry ke..ooh lupa ko kt terusan sugut..hahaha.. skolah ko tanak pakai gstt ke weh..hah

zaidi said...

ohh...ko sudah berbadan dua bahh

jamal said...

Nasrah: cilakak punya budak kecik! Taula kau kat luar bole bantai semua benda. Huh! Guru Besar ckp ada gstt mau masuk tak tau a.

Zaidi: Nanti aku tya arip kalau dia ngidam apa2 hehehe ;P...