Tuesday, October 31, 2006

Iklan...

Senarai iklan yang aku rasa best during festive:
1. Petronas (Aku ingin Pulang..(tak tau tajuk sebenar))
- Pertama kali tengok memang sedih laa.. dah la bapak aku jauh kat Sabah
- ayat yang aku rasa best: "Jangan lupa pakai lampin tau!"
- Kalau nak vote: kat sini iklan best

2. Mana baju??
- Isteri dia cium2 gambar kat tengah2 malam. Rupanya dia suka tul tgk laki dia pakai baju kuning. Iklan apa erk? Lupa lak!

3 comments:

wa8 said...

Mana bajuuuu? - tone suara kene betul..hikhihih.

Cheryl Nadia Peter said...

iyaa...best betul iklan tu..sedih tengok

MiszJamal said...

baru ingat, iklan satu lagi tu iklan PNB la