Monday, February 22, 2016

Aaira @Tadika Ho - 1st Day

First day Aaira ke sekolah bukan 4 Januari sebab Tadika Ho nak settlekan budak2 5&6 tahun hari tu. Dia start pada 6 Januari 2016 (Rabu). So, kira ok laa.. sempat jugak aku nak apply leave. Hehehehe.. Excited telebih sampai ambik cuti.. Ye laa.. ini kan satu fasa terbesar dalam hidup kami. Hari tu jugak Arip apply cuti.

Pagi2 lagi dah ready tapi kluar umah 5 minutes before 8 sebab konon Tadika tu sangat dekat dan kami rancang nak naik moto je. Senang nak parking. Sekali motor taknak start. Keluar peluh jantan Arip start motor pakai pedal apa tah yang kat bawah tu. Dalam jam 8.10 minit baru bertolak. Sampai je, budak2 lain tengah main lego. Cikgu dia Indian lady.





Senarai nama Classmate Aaira. 4 org je Chinese

:) Dapur



1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)