Saturday, January 18, 2014

New year!

Assalamualaikum... Selamat datang ke tahun 2014. 

Alhamdulillah dapat jugak kesempatan dan untuk menaip di blog yang makin sunyi ni. Harap tahun baru ni dapatlah merajinkan diri, plus dah download app blogger, jadi sepatutnya lagi rajin la kan.. Wait and see lah...

Major change tahun ni bebanding tahun lepas is sekolah aku sesi petang and aku rasa aku prefer petang sebab aku tak perlu bangun awal pagi and shower pada jam 5 pagi! Yeay! Aairapun tak hantar ke rumah bos Arip macam tahun lepas, so tak payah angkat dia masuk kereta semasa dia sedang lena tido. Tahun ni jugak aku bawak keta sendiri (sbnrnya sejak Ramadhan tahun lepas dah drive sendiri), so tak payah susahkan Arip lagi. 

Double yeay! :)

1 comment:

Dewi Aja said...
This comment has been removed by a blog administrator.